Faciliteiten:

La Bastide Blanc is ingericht met comfortabele meubels en de keuken is uitgerust met verschillende apparaten.

Keuken: In de sfeervolle keuken treft u een kookeiland waarin een vier-pits kookplaat en een elektrische oven te vinden zijn. Tevens zijn een koelkast met vriesvak en een vaatwasser te vinden in de keuken. Verder treft u een waterkoker en een koffiezetapparaat in de keuken. Pannen, servies en bestek zijn in ruime mate aanwezig.  

Wasmachine: Voor extra gemak tijdens een langer verblijf in La Bastide Blanc is een wasmachine aanwezig. Een droogrek om de schone was op te hangen is uiteraard ook aanwezig.

Tuinstoelen: Om heerlijk te kunnen genieten van de tuin zijn tuinstoelen, een tuintafel en een tweede tuinset in La Bastide Blanc aanwezig.  Zo kan er heerlijk buiten gegeten worden, zowel aan de voorzijde van het huis als aan de achterzijde. Uiteraard zijn ook een parasol en kussens aanwezig voor de tuinstoelen.

Fietsen: In La Bastide Blanc bevinden zich twee sportfietsen welke vrij te gebruiken zijn door de huurders. Makkelijk voor het halen van een stokbroodje bij de bakker in Arleuf of een grotere tocht in de omgeving.

Schoonmaakspullen: Schoonmaak spullen zijn uiteraard ook aanwezig, zodat aan het einde van uw verblijf het huis weer schoon en netjes achtergelaten kan worden voor de volgende huurder.

Televisie: In de huiskamer is een televisie met DVD speler en satelliet ontvanger aanwezig. Zodoende kunt u genieten van een van de aanwezige DVD films of van uw favoriete Nederlandse TV programma via satelliet.

Zoals hierboven wel blijkt is alles aanwezig om een onbezorgde vakantie te kunnen hebben in La Bastide Blanc.