Slaapkamers:

La Bastide Blanc biedt slaapplaatsen voor maximaal zes personen. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoons bedden en een slaapkamer met eenpersoonsbedden. En slaapkamer bevindt zich op de begane grond. De kamer is voorzien van een kleine houtkachel en een elektrische kachel die de slaapkamer op koude dagen aangenaam warm maakt. Naast de slaapkamer bevindt zich een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Deze kamer heeft een tweepersoonsledikant. 

               

De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zolder. De ruimte waarin de tweede en derde slaapkamer zich bevinden is in 2011 geheel gerenoveerd. Ook in de tweede slaapkamer staat een tweepersoons ledikant. 

                                        

Vanuit deze kamer heeft u prachtig uitzicht over het dal van de Yonne. Naast de slaapkamer is een toilet en een tweede badkamer aanwezig. Deze badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een authentiek zinken ligbad. Op de zolder, welke te bereiken is via een vaste trap, bevindt zich de derde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons bedden. 

  

De recent gerenoveerde badkamers maken het geheel compleet.

                                       

Bedlinnen moeten huurders zelf meenemen. De aanwezige tweepersoons matrassen hebben de afmeting 160x200cm, de eenpersoons matrassen 200x90cm. Dekbedden zijn aanwezig voor alle bedden.